Therapie

(60 min.)  €80,- 


Telefonisch consult

€15,- per kwartier of deel daarvan


Relatietherapie  

(60-90 min.) €120,- exclusief 21 % BTW 


Intakegesprek

(90 min.) €120,-


Familieopstelling

Opsteller  €100,-    Representant  €30,- 


Avond- Weekend therapie

Toeslag van €20,- per uur

 


Voor elke bovenstaande therapievorm dient eerst een afspraak gemaakt te worden

 

Geef een bon cadeau!


Betalingen

Na afloop van een sessie (of telefoon consult) krijg je een factuur welke je binnen 14 dagen dient te voldoen. Gemaakte afspraken worden in rekening gebracht als deze niet binnen 48 uur vooraf zijn afgezegd.

Betalingsvoorwaarden


Vergoedingen

'Ester Ribera' is een erkend psychosociaal therapeut en hypnotherapeut. Daarom worden de meeste van mijn behandelingen door zorgverzekeraars (gedeeltelijk of volledig) vergoed als je een aanvullende verzekering hebt. Het eigen risico geldt niet bij aanvullende verzekeringen (het eigen risico geldt alleen voor zaken uit de basisverzekering)!.  Voor informatie over mogelijke vergoedingen door uw zorgverzekeraar: zie NBVHRBCZ en Zorgwijzer (hier kunnen geen rechten aan worden ontleend). Werkgevers zijn soms bereid om een bijdrage te leveren. 

Advies: neem contact op met je zorgverzekeraar om na te gaan of de therapie wordt vergoed en/of voor welke deel.

Het kan zijn dat de verzekeringsmaatschappij vraagt naar de registratienummers van de therapie praktijk. De volgende zijn voor je relevant.

  • NBVH registratienummer 16005
  • RBCZ registratienummer 403422R
  • VEKTIS AGB-code
    • zorgverlener 90/101742
    • praktijk          90/61250

'Ester Ribera' is aangesloten bij de geschillencommissie van de SCAG en voldoet aan de WKKGZ. 

Ook beschik ik over het door CPION/SHO geaccrediteerde diploma Psychosociale BasisKennis, PsBK (Hypnos, Bussum)


Tarieven voor bedrijven

Voor werkgevers geldt een aangepast uurtarief afhankelijk van de gevraagde dienstverlening. Bepaling van de hoeveelheid sessies zal per werknemer verschillend zijn. Het uurtarief is exclusief 21% BTW, kosten van eventuele reis per sessie, locatie, voorbereidingstijd en tussendoor contact met werkgever of werknemer. Schriftelijke tussentijds- en eindrapportages behoren ook tot de mogelijkheden. Deze zullen altijd eerst met de cliënt besproken worden. Wat wel en wat niet aan de werkgever wordt doorgegeven wordt door de cliënt bepaald, de cliënt staat centraal bij de therapie.